Jobba hos oss

Redovisnings- och ekonomiansvarig

 Intensa söker en redovisnings- och ekonomiansvarig till sitt kontor på Lidingö.

 

Om Intensa
Intensa är generalagent för Kathrein-Werke KG, världsledande tillverkare av antenner och tillbehör som spänner över alla frekvensband, allt från bilantenner till professionella FM- och TV-antenner. Intensa är även generalagent för Kabelwerk Eupen AG, en av Europas ledande kabeltillverkare med ett brett sortiment av kablar och kontakter till de flesta radiosystem.

Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och driven redovisningsansvarig med ansvar för att leda och driva hela redovisnings- och bokslutsprocessen för våra 6 bolag varav ett i Danmark. Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a. löpande redovisning, löner, likviditetsplanering, månads- och årsbokslut samt rapportering och resultatanalys. Du får även ansvara för kund- och leverantörsreskontror. Erfarenhet av redovisning av handel med aktier och fonder samt av transaktioner i olika valutor behövs. Därutöver kommer du att ansvara för kontakter med externa parter såsom revisorer ochatteverket. Du kommer även vara delaktig i att utveckla och förbättra underliggande processer, rutiner och verktyg.

Profil
Vi söker Dig som är utbildad ekonom och har ett antal års erfarenhet av olika arbetsuppgifter inom ämnet redovisning, bokslutsarbete samt ekonomiska analyser och har goda kunskaper i Excel och i ekonomisystemet Visma. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vi söker Dig som trivs med att arbeta självständigt, som kan prioritera arbetsuppgifter och ha koll på olika deadlines. Det är viktigt att kunna se vad som behöver göras och ta egna initiativ för att hitta lösningar. Du måste vara serviceinriktad och flexibel för att passa in på vårt företag där alla är varandra behjälpliga med vad som kan dyka upp.

För att lyckas i rollen är det viktigt att Du är kommunikativ, strukturerad och noggrann. Datorvana krävs då många arbetsmoment utförs elektroniskt och via filhantering.

Stämmer detta in på Dig?

Är Du dessutom intresserad av att vara med och utveckla vår ekonomifunktion så ser vi fram mot Din ansökan!

Vad erbjuder vi?
Vi är ett litet sammansvetsat gäng på tio personer varav åtta är stationerade på Lidingökontoret. Arbetsmiljön är trevlig med stort inslag av social samvaro och högt i tak. Beslutsvägarna är korta och i den här tjänsten finns det stort utrymme till att forma sina egna rutiner och sitt eget arbete.

Övrig information
Start: Så snart som möjligt.
Varaktighet/Arbetstid:. Tillsvidare, Heltid
Lön: Fast månadslön.

Skicka din ansökan med CV via e-post till: pelle@intensa.se
Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas utefter det.
Din ansökan bör därför inkomma snarast

Frågor om tjänsten besvaras av Per Borisch, VD, tel: 08-767 01 95.